VÄLKOMMEN!

Drömmen om att skapa något eget har funnits där länge. Men det var först när hon själv blev förälder som idén blommade ut. Under tiden Jenny Johansson, som är grundare av Skrå Design, var mammaledig med sin son tilltog hennes intresse för ekologiska och närproducerade produkter. Många känner säkert igen sig i den situationen när man har fått ett nytt liv att vårda ömt. Då ett barn sover väldigt stor del av dygnet känns det därför extra viktigt att kunna bädda ner sin baby i det bästa möjliga val av sängkläder. Vi önskar alla barn en ekologisk babybädd!

Jenny är utbildad produktionstekniker inom beklädnadsbranschen och har flera års erfarenhet av produktionsplanering och inköp från olika nationella modeföretag. Idén kom att bli till verklighet i samband med en flytt familjen gjorde från storstaden till släkten i Lund.

 

 

Skrå Design är ett varumärke för såväl den miljömedvetna som för den trendiga människan. Påslakanen är gjorda i 100% ekologisk bomullsjersey och utgör basen i sortimentet. Vi erbjuder en stilren grund att utgå från. Till det finns ett urval av kuddfodral som är dekorativa till såväl barnrummet som för soffan i vardagsrummet. Samtliga produkter är tillverkade i Sverige för att värna om miljön och garantera kunden en rättvist framtagen produkt. Kvalité och miljö är två grundpelare och präglar hela processen!